Over Yvonne Vos

Drs. Yvonne Vos is etiquette- en imago-expert, trainer, spreker, interim marketing & communicatie manager en ondernemer. Zij verzorgt opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van etiquette, kleding, kleur en communicatie bij verschillende opleidingsinstituten en bedrijven. Tevens is zij loopbaancoach.

Met een knipoog naar Jort Kelder geeft zij een moderne visie op het roemruchte boek van Amy Groskamp-Ten Have, "hoe hoort het nu eigenlijk?". Yvonne komt overal langs met een door haar ontworpen toverstafje. Met deze toverstaf in handen, kunt u (bijna) elke situatie in een door u gewenste richting opsturen. Van omgangvormen, communicatie, kleding, garderobeplanning, tafelmanieren, zakelijke etiquette tot aan een bezoek bij de slager.

Het publiek gaat naar huis met een gevoel dat het nu weet "hoe het echt heurt". En als je weet hoe het hoort, dan voel je je goed en zelfverzekerd en kun je altijd een hoffelijke, charmante en vriendelijke indruk maken op je omgeving.

Welkom in de explosieve wereld van de omgangsvormen! Yvonne is een enthousiaste spreker, die betrokken en gepassioneerd spreekt over de moderne omgangsvormen. Ze verzorgt lezingen over:

  • Sociale vaardigheidstrainingen
  • Etiquette
  • Kleding, kleur & stijl