Voor particulieren

Kleding en kleuradvies

Uit onderzoek blijkt dat een eerste indruk die mensen van je krijgen voor 55% wordt bepaald door hoe u eruit ziet. Dan volgt hoe u iets zegt met 38% en maar 7% van de eerste indruk die u achterlaat wordt bepaald door wat u zegt.

Het is dus belangrijk dat u weet wat u uitstraalt. Door de juiste kleding en accessoires te kiezen is het mogelijk om sterke kanten meer te accentuerenen onvolkomenheden te camoufleren. Hierdoor komt uw figuur optimaal tot zijn recht. Daarnaast is het belangrijk om een kledingstijl te kiezen die past bij uw persoonlijkheid.

Tijdens een persoonlijk advies laten we ook zien wat kleuren doen met uw uitstraling. Het is verrassend om te zien dat u met de juiste kleuren  een sprankelende uitstraling kan krijgen vol zelfvertrouwen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen!

Na afloop krijgt u een uitgebreid persoonlijk kleding styleboek, alsmede een persoonlijke kleurenkaart met uw eigen kleurenpalet mee naar huis. Daarmee kunt u ook thuis of tijdens het winkelen makkelijk de juiste kleuren en tinten kiezen. U gaat daarmee ook doelbewuster en sneller winkelen. Miskopen behoren tot het verleden. U weet precies wat bij u past.

Dress 2 Impress weet als geen ander hoe belangrijk de wisselwerking tussen karakter en kleding is en kan dit goed vertalen naar een persoonlijk advies.